♡♡♡
2014-04-08 · 10:31:00
Tisdagsmorgon

Sitter i soffan, med lurviga strumpor och filt. Några tända ljus och lukten av en stor kopp te gör känslan mysig. Utanför smattrar regnet och en svag bris ger känslan av höst. För någon dag sen kunde vi känna förhoppningar om vår. Varm sol, bar gräsmatta och tankar gick omkring sommardäck och utemöbler. Vilken tur ja inte hann så långt när det behagar snöa dagen efter.. Så, jag som frusen, ligger alldeles utmärkt här och sippar på mitt te. Likt en tonårstjej har jag öppnat Gossip Girl för att fördriva min tid. Helt okej när man faktiskt har jour.

Ville göra ett inlägg om helgen innan det springer iväg ännu fler dagar. - Fredagen var äntligen kommen. Första, långa veckan hemma var över. Så otroligt rastlös. Förstår inte hur ja stod ut när jag va sjukskriven för axeln! I vanliga ordning, vilket blir den "huvudsakliga uppgiften" när man e hemma, så städade och tvätta jag lite. Lekte med Molly och ringde några samtal. Strax efter lunch gjorde jag iordning fika och mötte upp Daniel för att följa honom på em/kvälls jobb. Tog några timmar och väl tillbaka passade vi på att äta på Chili i Brunflo. Nom Nom.. Hem och kura ner oss till en film.
 
På lördagen hade jag bokat in besök hos Lina och tänkte samtidigt lämna lite presemter till Hanna, då hennes yngsta snart fyller 1. Givetvis fick alla tre barn ja skulle träffa några paket. :) Tänkt att grabbarna skulle köra skoter men det blev inte av.. Vet ni känslan när ni måste kliva upp men er sambo/pojkvän what ever kan ligga kvar och snooza? Guud va de tar emot då.. Men rise and shine och med en dusch så vaknade jag till lite. Fixa några snabba ärenden sen åkte jag till mamma och åt frukost och Maria och Erik kom också.

Hade några mysiga timmar hos Lina, Erik och Nils för att sedan styra mercan mot Hanna,
Henning,Olle och Alva. Mysigt att få träffa lite kids. Söta de är omkring den åldern. <3

I princip där var mina timmar redan slut. illvasst iväg till farmor, sen tillbaka till mamma och hämta hunden, sen till maria igen och sen hem. Tror klockan hann bli närmare 23.30 men det var värt 
- för en mysig dag !

Söndag var vi lite slö och kolla på en film. Fick besök av Daniel och Sofie. Resten av dagen var vi på garaget och höll på med en hundkoja vi fått från Daniels pappa. Bytt lite bräder, satt in ett fönster och givetvis målat om. Ganska tråkigt men fin blir den utan tvekan. Ska dit igen nu om en stund när jag laddat lite energi.


Måndag
Övning med brandgänget ikväll. Tränade stege, lite allmänt om bilen, gick igenom båten och släpvagnen med grejer för skogsbränder mm. Så nu kan faktiskt våren få komma för vi är redo!

På återseende mina fina.
 
 
 



♥ • ♡ • ♥