♡♡♡
2012-08-31 · 14:24:00
Mysiga prylar

Självklart ser man fram emot hur de kommer bli framöver. Sitter och tittar på massa inredningsprylar. Hittade en jättemysig butik som finns på Frösön och i Gäddede, http://ottoemma.blogg.se/, där de hade mycke gott o blandat. Som vanligt mitt framför nosen eller hur ?  Blir garanterat ett besök dit.

Små blommor , ( blir väl i plast för min del eftersom alla jag någon sin ägt ej lever idag.. ) fina fönsterlampor. mm.. :) Mysfaktor 100 !  Dollar har ju faktiskt en hel del shabby chic grejer, och billigt e gott eller hur. Letar givetvis den rätta kökssoffan också. Det är ju ett måste i ett hus på landet! De kostar minst sagt en slant, men ja vill gärna ha en med några fina krusiduller på ryggstödet osv. Har endå räknat med att måla om den själv, tycker även de e fint när de är lite texter på dem. Få se vad de blir. Hittade en väldans fin, avundsjuk på den lycklige som köpte den!

Har precis fixat iordning de lilla vi tog bort inför Hercules flytt, han verkar som sagt väldigt nöjd att va hemma med lugn och ro! Ska käka lite lunch nu.

Tjolahopp.


Första bild är från Otto & Emmas butik, fint ! 















 
 
 
 
 
 
 



♥ • ♡ • ♥