♡♡♡
2014-05-31 · 01:38:00
Äntligen är den här!

Denna vecka fick jag "äran" att städa upp jämtkraft arenas offentliga toaletter. De har precis gått över till kommunen, och nog var det lite att fixa och trixa där!  På onsdagen jobbade ja på dagis och det var kanonfint väder så jag kunde inte njuta mer !! 
 
Middagen på lill lördan blev grillat och nån kall öl.
Verkade uppskattat!
 


Skön mysmorgon i onepiecen på torsdag. Kändes rätt bra att inte ha några direkta måsten, o spec när Sepo-grabbarna
bestämt att polera Dannes lastbil, så han stack tidigt. Tog
hunn o cykeln o stack ner te Malin en sväng o kika två hästar på inridning, o sen hem och kavla upp ärmarna och började gräva mig inåt i verkstan!! ....?....Japp!
 
Vad man än sysslar med i livet, så kom ihåg att den enda människa som egentligen kan göra oss osäkra, är vi själva och våra hjärnspöken! Vissa av oss behöver brottas mer med dessa små troll, men även de som är stor i truten har sina svagheter. "Man kan gömma mycket bakom ett leende."
 
Jag har på senare veckor bestämt att mina spöken får flytta hemifrån nu, och första steget för mig var att åka och städa upp verkstan!! Ta livet med en nypa salt. Sätt inte upp så jäkla höga mål. Vem fasen blir president på en dag?!
 
Helt otroligt va mycke Skit som blivit lämpligt ställd i min hörna. Tex gamla gröna, fula soffsitsen till kökssoffan ja köpte tills vi flytta in i huset. Varför i hela friden har jag sparat den? En hel traktorskopa blev det! Ut med skiten bara, bort från mig och tyngden på mina axlar!! Städa fram en mapp med motivinspo. Bilder på gammalt jobb. Denna lackade ja båtarna på -09
(mall v bild)
 

Kul att hitta! ☺️

 
Lite småfix kvar där, lite skåp osv men få kika auktioner.. Blev iaf nöjd att ha det gjort. ✨ på övre bilden hade ja även hunnit samla plast o papper i säckarna ;) Men liite skillnad?
 



 
Det tog i princip hela em. 
 
Fredag och jobbet kallade. Sista rycket innan en match på arenan. Hade en riktigt, riktigt kass o dryg fredag. Du vet känslan när man tror att man få göra kväll nångång o allt ska flyta. Glöm allt sånt! Börja ju med fel i säkerhetssystemet så alla va utlåst o larmen gick crazy. Men vi kämpade oss genom denna dag och sen begav ja mig till Lugnvik o hälsa på Alexandra o Larry på jobbet. 
 
När ja köpte mercan, för ganska precis tre år sen skulle ja så stort måla om den o bla bla.. O sen hamna den på prio "ingenstans".
Men nu jäklar, stark som en oxe o nytankad med inspiration och en smula galenskap bestämde jag mig för att ta polermaskinen vid hornen och attackera biln ikväll! Börjat riktigt bra, men fortsättning följer. Må göra kväll nu så ja få dona med de senare under helgen.
 
Imorgon blir det upp till farmor och mysa med släkt från när och fjärran! 💕 
 
Men nu har jag iaf börjat, börjat på nånting jäkligt bra hoppas ja. Inom många områden, tack vare underbara vänner och familj! ✨💕🌸



♥ • ♡ • ♥