♡♡♡
2013-10-28 · 00:10:00
Sandö del tre

Från 20/10
 
Jag har tänkt hela veckan att jag inte hade tid och skriva "jag gör det imorgon" men vips så sprang hela veckan förbi!
 
Söndag 20/10
For ner mot Sandö tidigare för att passa på att provrida hästen jag nämnt några gånger. Han stod strax utanför Övik. 15 årigt varmblod. Magkänslan sa att det nog va en trevlig häst. Han skulle vara lite utbildad osv. Kändes trevlig. Men när vi kom till ridningen så visade han sig gått tillbaka till gammalt beteende och sparka och försöka bita ryttaren. Inget som direkt skrämde mig men frågade mig själv är det dehär jag letade? För allt handlar om tid. De skulle skicka filmer på hans bättre dagar och jag skulle fundera. Min resa fortsatte mot Sandö.
 
Måndag
Hade först lite genomgång av våra uppgifter från distans. Fick prova på lite dörrforcering och hade lektion i hypotermi.
 
Tisdag
Vattenlivräddning. Med lätt förkylning längtade jag inte efter att hoppa ut o plaska då jag tog förgivet dräkterna skulle va sliten osv.. Men de gick bra! Lite kall om händerna bara. Tränade lite med hansabräda och från brygga/kaj. Lekte lite med färdigklippta bilar i en hall, där vi kan öva olika uttag.
Hade genomgång på Holmatro och Lukas. (klippverktyg)
Onsdag
Fick göra första övningen med scenario och klippverktyg på bilar i ännu en hall. De hade satt pinnar liknande sopskaft på samma ställen där vi annars klipper (lätt o ladda om 245 ggr) Det va en rolig lektion! En bil på hjul, en på sidan och en på tak. Sen fick vi gruppvis en varsin ute att demolera bäst vi ville 😈😈
 





 
Andra delen av dan körde vi skum. Först en stund teori sen praktiskt. Testa litte olika sen fick vi fylla upp en byggnad tills de kom ut genom taket o allt! 😜
 


Haha surlund, tråkigt o bara skumma på ingenting.
 
Sen så!
 





Jag höll mig på det torra ;)
 
Torsdag
Då fick vi köra larm på trafikolyckor och kem på em. Vårt första larm för den här gången blev en bil som kört in i mitträcket. (På övningsområde och med kollega som offer) Riktigt bra flyt och vi fick rädda Dennis som är en riktig bamse. På kem fick vi prova dräkter och gå en sväng. Sjukt varmt o alla drog luft som tusan!
 
 Bild från när jag o Calle spela offer för en annan grupp.



Haha. Jag är den gula i mitten.

Fredag
Föreläsning om kris.
Tänkte att jag skulle dö av tristess när jag såg det på schemat, men de va faktiskt intressant! Vad som händer med oss uppe i hjärnklumpen när vi blir chockad osv. Lärde mig en hel del !
Sen fick vi heeelg ✌🙊🙈 Längtat hem!
 
Men jag fick för mig under veckan att åka den "lilla" omvägen förbi backe ( typ Strömsund) när ja for hem och provrida ännu en eventuell foderhäst. Sagt och gjort! Brum Brum! Denna gång en 13 årig korsning, tävlad hoppning osv. Stått på ridskola i 5 år. Nya ägaren kunde inte ha kvar honom just nu så vi få väl se om ja kan ställa upp 😁 Snäll och nyfiken, duktig och framförallt busig! Hade stått några månader så jag kunde inte känna så mkt av galoppen då han va mer eller mindre i luften. Men de gick bra allafall och jag förstod att han absolut inte gjorde det för att va dum. Ja tror jag gillade honom 😊
 
 

O så vare 20 mil hem.. De va fasen segt!! Men väl hemma möttes jag av rent och fint hus och underbar sambo! Bäst!! 💕
 
Helgen bestod av lite skoterkik på skoterns dag och lite mys med skräckis och idag har man laddat om för ny vecka. Ska försöka skriva var 2a dag iaf! Är på sandö igen nu efter regnig och seg bilfärd. Måste sova nu så man orkar med morgondagen! 😊🌙 Gonatt!




♥ • ♡ • ♥